Hallo,

Kom meer te weten over ons

over ons happysmoothie

Welkom op onze website. Ik ben gek op smoothies en zijn daarom in juli 2022 gestart met HappySmoothie.nl, een foodblog waar je lekkere en gezonde smoothie recepten kunt vinden.

HappySmoothie.nl, een project van Wilhelmus Hengstmengel, komt dus pas net kijken, maar dat neemt niets weg van het feit dat wij dagelijks bezig zijn om onze missie te voltooien, namelijk onze bezoekers te voorzien van de lekkerste en gezondste smoothie recepten te voorzien.

Regelmatig voegen wij nieuwe recepten toe aan onze website. Of je nu een smoothie wilt maken die je helpt bij het afvallen, toe bent aan een lekkere zomerse smoothie of misschien wel op zoek bent naar een smoothie recept voor na het sporten, op HappySmoothie.nl vind je meer dan genoeg keuze.

smoothie recepten over ons
beste blenders over ons

Naast lekkere smoothie recepten vind je op onze website nog veel meer handige informatie. Zo stellen wij jaarlijks verschillende koopgidsen op, waaronder bijvoorbeeld de beste blenders voor smoothies van 2022. Ook zul je snel andere handige apparatuur op onze website vinden.

Verder beschikken wijzelf over enorm veel boeken met betrekking tot smoothie recepten. Ook delen wij maar al te graag onze favoriete boeken en e-books met onze bezoekers. Je kunt direct zien waar je deze het voordeligst kunt aanschaffen.